Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja
št. zadetkov: 164 STRAN: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Sabrina Meško + Steven G. Pratt, Kathy Matthews: JOGA S SABRINO + NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE

Avtor(ji): Sabrina Meško + Steven G. Pratt, Kathy Matthews

Joga je povezava našega telesa, uma in duha z univerzalno močjo. Eden od namenov vadbe joge je popolno sproščanje telesa in uma. V knjigi JOGA S SABRINO so predstavljene vaje hatha joge. Fizična jogijska vadba ali hatha joga nam ponuja starodavne vaje za sproščanje, krepitev in razstrupljanje telesa. Vaje so primerne za začetnike, otroke, športnike, starejše, skratka za vse, ne glede na starost in fizično zmogljivost, saj jih lahko prilagajamo svojemu počutju in zdravstvenemu stanju. Vaje so razdeljene glede na položaj (stoječe, ležeče, sedeče, za sproščanje) in stopnjo izvajanja (začetna in nadaljevalna). Posebej so prikazane vaje za otroke in za izvajanje v dvoje.

 

Knjiga NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE predstavlja štirinajst splošno znanih, koristnih vrst hrane, ki je najboljša za naše zdravje in lahko celo podaljšuje naše življenje. Ta hrana dokazano deluje kot preventiva in v nekaterih primerih celo zavira nadloge staranja, vključno z najhujšimi boleznimi današnjega časa. Knjiga temelji na izsledkih kliničnih raziskav vodilnih zdravnikov in raziskovalcev na svetu in kar kliče po tem, da koncept Najhrane za najzdravje sprejmejo tudi vse zdravstvene ustanove in splošna javnost. Vsebuje tudi edinstvene recepte in jedilnike.

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 15,00 €
REDNA CENA: 43,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

Akcijska cena že vključuje 40% posebnega popusta, ki velja za vse artikle v polici Jesenski paketi knjig za zdravo življenje

št. kompletov

Stanley Coren: KAJ VEJO PSI?

Avtor(ji): Stanley Coren

Prevod: Branko Gradišnik

Avtor se je v tej knjigi posvetil preučevanju vprašanja: "Pa kaj sploh vejo psi?" Poskušal je najti tudi odgovore še na druga pomembna vprašanja, npr.: "Kaj si psi mislijo sami o sebi? Kaj si mislijo o velikih dvonožcih, s katerimi si delijo življenje? Ali psi imajo življenjski nazor?"

Marsikaj vemo o tem, kako delujejo pasji možgani (zahvaljujoč predvsem in tudi raziskavam avtorja dr. Stanleya Corena). Vemo, na primer, da so psi pametnejši od konjev, mačk, delfinov in nekaterih politikov. Znano je tudi, da psi čustvujejo. Zagotovo občutijo veselje, strah in jezo itn. Vemo, da do neke mere razumejo človeško govorico. Vemo tudi, da čutijo psi do svojih človeških prijateljev večjo zvestobo kot do lastnih prepričanj - in da so nam morda bolj lojalni, kot si zaslužimo.

Format: 12 × 16,5 cm, 144 strani, enobravni tisk, trda vezava

 

 

več o izdelku » 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)


AKCIJSKA CENA: 17,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvodov

Stanley Coren: KAKO RAZMIŠLJAJO PSI

Razumevanje pasjega mišljenja

Avtor(ji): Stanley Coren

Prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov. Nudi tudi veliko napotkov za to, kako lahko razvijamo intelektualne sposobnosti psa in ga naučimo novih dejanj. V knjigi so poleg zanimivih podatkov in pripovedi o tem, kako psi razmišljajo in se obnašajo, opisane tudi številne pasje sposobnosti in značilnosti, ki jih do sedaj še nismo poznali ali pa zanje nismo niti slišali.

Format: 167 × 223 mm, 380 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

 

več o izdelku » 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)


AKCIJSKA CENA: 27,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvodov

Stanley Coren: KAKO RAZMIŠLJAJO PSI + PASJA INTELIGENCA

Avtor(ji): Stanley Coren

Postanite najboljši vzgojitelj in psiholog svojemu psu – spoznajte vse skrivnosti njegovega razuma in psihe in se v inteligenci povežite z njim!

S pomočjo znanja dr. Stanleya Corena, pasjega psihologa svetovnega slovesa in pisca prve knjige na svetu o psihologiji psov boste postali pravi strokovnjak!

 

KAKO RAZMIŠLJAJO PSI je prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov. Nudi tudi veliko napotkov za to, kako lahko razvijamo intelektualne sposobnosti psa in ga naučimo novih dejanj. V knjigi so poleg zanimivih podatkov in pripovedi o tem, kako psi razmišljajo in se obnašajo, opisane tudi številne pasje sposobnosti in značilnosti, ki jih do sedaj še nismo poznali ali pa zanje nismo niti slišali.

 

PASJA INTELIGENCA je druga, prenovljena izdaja knjige svetovnoznanega avtorja, živalskega psihologa in pasjega vaditelja. V njej je skoraj vse, kar bi želeli vedeti o inteligenci psov. Ugotovitve, ki jih navaja knjiga, so rezultat najnovejših znanstvenih raziskav in lastna opažanja dolgoletnega raziskovalca in ljubitelja psov.

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 27,75 €
REDNA CENA: 52,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan

Akcijska cena že vključuje 25% posebnega popusta, ki velja za vse artikle v polici Jesenski paketi knjig za skrbnike psov in mačk

Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart: KNJIGA KVIZOV O ROMANCAH IN LJUBEZNIH ZA NAJSTNICE

Avtor(ji): Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart

Katerih deset stvari fantje iščejo pri dekletih? Kakšen je tvoj ljubezenski slog? Ali mu je pametno dati še drugo priložnost? Vsi radi rešujemo kvize o sebi, ta knjiga pa je posvečena tistemu, kar te najbolj zanima: tvojemu ljubezenskemu življenju. S pomočjo te zbirke petih zares pikantnih kvizov boš raziskovala ljubezenske težave in stališča na popolnoma oseben način. Knjiga kvizov o romancah in ljubeznih za najstnice ti pomaga ugotoviti, kdo je primeren za fanta, kdo pa le za prijatelja, kako se izogniti slabim zmenkom in kako ravnati, kadar si zatreskana. Ti poglobljeni kvizi, ki ti dajo misliti, te bodo skozi zapleteni svet najstniških romanc (ki pa so vredne vsega truda!) popeljali od začetka do konca neke zveze.

Format: 12,7 × 18 cm

Št. strani: 248

 

več o izdelku » 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)


AKCIJSKA CENA: 14,99 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvodov

Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart + Charlotte Rochel: KNJIGA KVIZOV O ROMANCAH IN LJUBEZNIH ZA NAJSTNICE + VLAŽNE CONE

Avtor(ji): Annalee Levine, Jana Johnson, Arlene Hamilton Stewart + Charlotte Rochel

Namen KNJIGE KVIZOV O ROMANCAH IN LJUBEZNIH ZA NAJSTNICE, ki sta jo napisali najstnici zato, da bi svoje izkušnje posredovali vsem najstnicam, katere stopajo na pot romantike in ljubezni, noče vsiljevati njunih pogledov na ta čudoviti in razburljivi del življenja vsake mladostnice, ampak želi, da na podlagi njunih zgledov vzbuditi v mladih bralkah razmišljanje in sposobnost presoje o zelo aktualnih temah.

 

Roman VLAŽNE CONE pripovedujejo neverjetno divjo zgodbo prav tako sladostrastne kot ranljive junakinje. Po neuspešnem intimnem britju leži 18-letna Helen na internem oddelku bolnišnice Maria Hilf. Tam se posveča tudi tistim delom svojega telesa, ki običajno veljajo za nedekliške.

 

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 35,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. kompletov

Sabrina Meško: KNJIGA MIRU

Vodnik k notranjemu miru, bogastvu in zaščiti + Dnevnik miru

Avtor(ji): Sabrina Meško

Knjiga miru je prispevek avtorice k svetovnemu in osebnemu miru. S preprostimi vajami vodi k doseganju notranjega miru in popolne sprostitve. Z vizualizacijo dosežemo samopotrditev - afirmacijo, pri kateri je naš duh posebno dojemljiv za vnos pozitivnih informacij. Svoja opažanja vpisujemo v dnevnik, ki nas spremlja na našem potovanju k notranjemu miru, ugodnemu počutju in zaščiti.

Format:

knjiga 19,5 × 23,5 cm,180 strani, večbarvni tisk, trda vezava

dnevnik 19,5 × 19,5 cm,92 strani, enobarvni tisk, šivano z žico


NA ZALOGI SAMO ŠE NEKAJ IZVODOV! 

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 19,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan

Janez Bitenc: KOVAČKA, KI KUJETA ČAS

Avtor(ji): Janez Bitenc

Zgodbica izpod peresa Janeza Bitenca pripoveduje o dveh kovačkih, majhnih možicih, ki že tristo let dan na dan kujeta čas. Nekega dne pa se odločita, da gresta v mesto na potep. Ura v zvoniku preneha biti, v mestu pa zavlada prava zmeda ...

Zgodbico slikovito dopolnjujejo ilustracije Marka Zorovića, na koncu pa je dodan tudi notni zapis za pesmico, ki jo v pravljici večkrat zapojeta kovačka na potepu.

Format: 19,5 × 26 cm, 28 strani, večbarvni tisk, trda vezava

 

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan

David P. Friedman, Sue Rusche: LAŽNIVI SLI

Kako zasvojljive droge poškodujejo možgane

Avtor(ji): David P. Friedman, Sue Rusche

Knjiga poljudno predstavlja nova znanstvena dognanja na področju zasvojenosti z drogami in tako pripomore k boljšemu razumevanju enega najbolj žgočih problemov sodobne družbe. Knjiga odgovarja na vprašanje, zakaj niti razumevanje, da uživanje drog prinese s seboj težave, niti trpljenje, ki ga zasvojenci izkusijo na lastni koži, ne spremeni odnosa do drog. Avtorja tudi razkrivata, zakaj bolniki, ki jemljejo snovi za lajšanje bolečin, redko postanejo zasvojeni z njimi, medtem ko enak odmerek narkotikov za omamljanje velikokrat vodi v zasvojenost.

Format: 16,5 × 24 cm, 160 strani, enobarvni tisk, trda vezava.

 

NA ZALOGI SAMO ŠE NEKAJ IZVODOV!

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 25,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvodov

Iko Otrin: LEGENDA MARIBORSKEGA BALETA

Avtor(ji): Iko Otrin

Avtor v knjigi popisuje svoje bogate življenjske in ustvarjalne izkušnje, ki jih je pridobival v različnih "vlogah". Izvemo, da je bil plesalec, koreograf, scenarist, nazadnje pa je svoje znanje posredoval najmlajšim. Za otroke je namreč oblikoval poseben program poučevanja, imenovan La la bum, spada pa tudi med ustanovitelje nižje in srednje baletne šole. Knjigo bogatijo tudi predgovori ter številni spomini in ocene njegovih sodelavcev, prijateljev in občudovalcev. Dodana sta tudi povzetek v nemškem jeziku in obsežna bibliografija. V svojem več kot petdesetletnem ustvarjanju je prejel številna priznanja in agrade, pričujoča knjiga pa je kot pika na i vsemu temu, tako zanj kot za njegove oboževalce. Ob bogati vsebini in fotografijah lahko podoživijo vsaj delček tistega, kar so nekoč že doživeli.

Format: 24,6 × 31,6 cm, 183 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

več o izdelku » 


AKCIJSKA CENA: 30,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvodov

št. zadetkov: 164STRAN: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17