Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut: ASTRORECEPTI. Lev

Kuharski recepti za ljubezen, uspeh in srečo

Avtor(ji): Gabriele Gugetzer, Karin Stahlhut

Avtorici v 12 knjižicah (za vsako zvezdno znamenje posebej) najprej povesta nekaj o značilnostih posameznega znamenja in (glede na to) priporočata kuharske recepte za pripravo okusnih predjedi, glavnih jedi in poobedkov. Posebno priporočata tudi recepte za uspeh, ljubezen in srečo. Na koncu predlagata jedilnike za uspeh, ljubezen in srečo. Izbrani recepti iz svetovne kulinarike nam predstavijo veliko zanimivih jedi, za katere morda nismo še nikoli slišali. Knjižice popestrijo zabavne ilustracije.

Format: 14 × 16,5 cm, 96 strani, večbarvni tisk, broširana vezava

 

Oglejte si nekaj strani iz knjige
(za listanje potrebujete Acrobat Reader)

 

CENA: 10,01 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



»Naš karakter je prežet s sončnim poletnim časom; imamo toplo srce, smo pogumni, blestimo, v srcu nosimo sonce in črpamo neskončno veliko energije, ki je življenje za nas ponuja na pretek.«

Tukaj najdete recepte vseh receptov za ljubezen, uspeh in srečo, s katerimi boste neustrašnega in radostnega leva okrepčali za naslednjo dogodivščino. Vse tja od italijanskih antipastov prek paelle Valenciana pa vse do čokoladnega kolača z mandljevo aromo - izvedeli boste vse, da boste levu lahko postregli zvezde z neba in potešili njegovo levjo lakoto.

,