Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Marjetka Jeršek: ELIKSIR

Priročnik samozdravljenja

Avtor(ji): Marjetka Jeršek

Praktični priročnik, ki pomaga pri odkrivanju in odpravljanju resničnih vzrokov za bolezni in različne zasvojenosti. Usmerja h krepitvi imunskega sistema z odpravljanjem omejujočih miselnih vzorcev in privzgojenih predstav, ki vodijo v bolezen. Priročnik spodbuja k prebuditvi energije zdravja, speče v vsakem človeku.

Format: 14,5 × 20,5 cm, 216 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

NA ZALOGI SAMO ŠE NEKAJ IZVODOV.

 

CENA: 15,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan


Oblikovanje naslovnice: Metka Škrabar

Praktični priročnik, ki temelji na spoznanju, da se resnično lahko pozdravimo edinole sami. Usmerja h krepitvi imunskega sistema z odpravljanjem miselnih vzorcev in privzgojenih predstav, ki vodijo v bolezen. Energija zdravja je že v nas, vse drugo, skupaj z zdravniki in zdravilci, so samo pripomočki na poti k zdravju.

Jerškova v priročniku učinkovito združuje spoznanja različnih šol o preseganju vsega, kar odvrača od idealnega zdravja. S tem delom je ustvarila navdihujoči preplet spoznanj, ki vodijo k usklajenemu delovanju vseh delov telesa. Poživljajočo in spodbudno vsebino uvaja in poudarja energijsko močna naslovnica.

Avtorica na začetku poudari pomen krepkega imunskega sistema in nas seznani, kako odpremo bolezni vrata v telo in kako delujejo škodljivi miselni vzorci. Bolezen je alarmni zvonec za spremembo, zato je knjiga v nadaljevanju prepredena z nasveti, kako prepoznati bolezenske težave in začeti odkrivati njihovo ozadje. Marjetka Jeršek pa tudi svetuje, kako lajšati težave, saj se z razlogi zanje lahko uspešno spopademo, šele ko jih ublažimo.

Priročnik obravnava široko paleto možnosti, s pomočjo katerih je moč po zatrjevanju avtorice ohraniti ali obnoviti zdravje in znova zaživeti v harmoniji s seboj in svetom. Bralci lahko v njem najdejo različne vidike in tehnike naravnega zdravljenja, ki jim omogočajo, da postanejo samozavestni gospodarji svojega zdravja in usode.

Med drugim lahko v priročniku dobijo potrditev zdravilnega učinka ljubeznivosti in smeha, izvedo, kaj se skriva za raznimi oblikami zasvojenosti, seznanijo se z zdravilnimi barvami in različnimi pogledi na telesno ljubezen ter se prepričajo o škodljivosti pritoževanja.

NEKAJ POGLAVIJ: Popraznične težave, Temelj telesa je povezava z Zemljo, Zdravljenje s smehom, Rumena energija prinaša moč, Nežno razgibajmo svoje telo, Modra prikliče navdih in krepi stike, Vijolična energija zdravljenja, radosti in védenja, Bela energija ? v mavrici popolnosti, Prana vidya ? zdravljenje z vesoljno energijo življenja, Uspavanka za boljše počutje, Telesna ljubezen skozi oči taoistov, Okopajte se v energiji ognja, Čokolada namesto ljubezni, Odvisnost od duhovnosti, Odvisnost od kemičnih substanc, Recepti za lažje učenje, Zdravilna prijaznost, Škodljivost pritoževanja, Zdrav odnos do telesa, Prebujanje notranjega zdravilca.