Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Marjetka Jeršek: V OBJEMU POVEZAV

Priročnik za navezovanje in ohranjanje stikov

Avtor(ji): Marjetka Jeršek

Lahkotna, berljiva in poljudna knjiga odgovarja na vprašanje, kako se za vselej znebiti občutka ločenosti, osamljenosti in praznine. Avtorica ponuja številne pozitivne in učinkovite metode za iskanje življenjskega partnerja, pridobivanje novih prijateljstev, pa tudi za polnejše, bolj kakovostno in barvitejše življenje.
Priročnik podpirajo tudi avtoričine osebne terapevtske izkušnje.

Format: 14,5 × 20,5 cm, 168 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

NA ZALOGI SAMO ŠE NEKAJ IZVODOV.

 

CENA: 15,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je razprodan


Oblikovanje naslovnice: Metka Škrabar
Zbirka: Ariadna

Lahkotna, berljiva in poljudna knjiga odgovarja na vprašanje, kako se znebiti občutka ločenosti, osamljenosti in praznine. Avtorica ponuja številne pozitivne in učinkovite metode za iskanje življenjskega partnerja, pridobivanje novih prijateljstev, pa tudi za polnejše, bolj kakovostno in barvitejše življenje. Bralec se s konkretnimi primeri in situacijami iz vsakdanjega življenja, opisanimi v knjigi, zlahka poistoveti. S pomočjo knjige lahko preseže miselne in čustvene vzorce, ki povzročajo nezaželena stanja.

Čeprav je vsak človek svet zase, mu napotki Marjetke Jeršek lajšajo pot do njega samega. Priročnik "V objemu povezav" vabi bralce v kraljestvo novih možnosti za razvijanje boljših odnosov s samim sabo in z drugimi. Navdaja jih z novim upanjem, s katerim se lahko podajo v objem novih povezav s soljudmi, s samim seboj, z vesoljem in s svetom okrog sebe.

Marjetka Jeršek med drugim predstavi metodo pozitivne usmeritve, spregovori o možnostih izbire in svobodi ter razkrije, da je občutek osamljenosti le navidezen, zato se s pomočjo umetnosti komuniciranja lahko varno odpremo soljudem. V knjigi najdemo metodo razkrajanja osamljenosti s terapevtskim pisanjem, da pa ne izgleda, kot da je avtorica imuna na probleme, se približa doživljanju bralcev z opisom občutka osamljenosti in spregovori o praznični osamljenosti.

Vendar ovire osamljenosti lahko premagamo in okusimo uspeh, če se le resnično odločimo za to pot. Jerškova svetuje, kako premagamo potrtost in se lotimo avtosugestivnega programa, ki je ena najučinkovitejših konkretnih oblik uspešnega odpravljanja občutka osamljenosti. Ob koncu priročnika daje avtorica praktične spodbude za razvijanje zaupanja v vse, kar nas obdaja, ker se le tako lahko napotimo v novo življenje.

Marjetka Jeršek je gradivo za knjigo črpala iz spoznanj dolgoletnega znanstvenega preučevanja problematike osamljenosti, podrobnega poznavanja strokovne literature s tega področja in iz številnih lastnih terapevtskih izkušenj. Plod tega je zaupanja vredno delo, ki je privlačno tudi zaradi energijsko močne naslovnice.

NEKAJ POGLAVIJ: Metoda pozitivne usmeritve, Spremeniti se?, Poslušam te, vodi me, Vse, kar vidim, je rešitev, Sanje sanj, Možnosti izbire, Svoboda, Pravljični sprehod, Srečanje kot odlomek večnosti, Kako razkrajamo osamljenost s pomočjo terapevtskega pisanja, Praznična osamljenost, Okus uspeha, Kažipot, Skozi ogledalo, Kako premagati potrtost, Meditacija enosti, Novo življenje.