Javna tribuna
Knjige Nakupovalna košarica
Pogoji naročanja

Novak Djoković: SERVIRAJ ZA ZMAGO

14-dnevni prehranski načrt brez glutena za telesno in duševno popolnost

Avtor(ji): Novak Djoković

Trenutno najboljši teniški igralec na svetu je do tega naziva prišel potem, ko je spremenil svoj način prehranjevanja. V knjigi Serviraj za zmago pripoveduje kako je odraščal in kako se je z velikim trudom prebil med najboljše teniške igralce sveta. Razkriva nam način prehranjevanja, ki ga je popolnoma preobrazil tako telesno in duševno. S spremembo prehranskih navad so se prenehale njegove zdravstvene težave. Njegov prehranski načrt bo pomagal vsakemu od nas, da se bomo lahko znebili svojih odvečnih kilogramov in izboljšali svoje telesno in duševno zdravje.  

Prevod ameriškega izvirnika: Janislav Peter Tacol

3. natis  2023

 

DARILO OB NAKUPU TE KNJIGE V NAŠI SPLETNI KNJIGARNI WWW.DEBORA.SI:

Knjiga

NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE                     1 izvod,

ali JEJ DOBRO, BODI LEPA                       1 izvod,

ali ASTRORECEPTI (znamenje po želji)    2 izvoda.

(Izbran naslov darilne knjige vpišite v rubriko ''opombe'' v obrazcu za naročilo.)

 

 

CENA: 29,00 €
v ceno je vključen 5 % DDV

Izdelek je na voljo

št. izvod ov



Novak Djoković je po mnenju športnih novinarjev bil leta 2011 tisti z najboljšo igralsko sezono v zgodovini profesionalnega tenisa. Osvojil je deset naslovov, od tega tri naslove Grand Slamov, in triinštirideset zaporednih mečev. Manj kot dve leti prej je ta šampion komaj končal turnir. Kako je igralec, ki so ga do tedaj mučile bolečine, težave z dihanjem in poškodbe, nenadoma postal igralec številka 1 na svetu? Odgovor je osupljiv ‒ spremenil je način prehrane!

V knjigi Serviraj za zmago Djoković pripoveduje, kako je med vojno odrastel v razrušeni Srbiji in se z veliko vnemo prebil med najboljše igralce tenisa. Razrkiva nam način prehranjevanja, ki ga je popolnoma preobrazil in ponesel na sam vrh. S tem, ko je spremenil svoje prehranske navade, so se prenehale njegove zdravstvene težave, uravnal je svojo telesno težo, boljša telesna in duševna kondicija pa sta mu omogočili, da je lahko uresničil svoje dolgoletne sanje ‒ da osvoji wimbledonski pokal in postane najboljši teniški igralec na svetu.

Izdelal je načrt, kako lahko v samo štirinajstih dneh preobrazite svoje telo in spremenite način življenja. S pomočjo šampionovega tedenskega jedilnika ter skrbno pripravljenih receptov za lahko pripravo jedi in kar najbolj učinkovito prebavo, vam bo ta knjiga ponudila vpogled v to, kako se znebiti odvečnih kilogramov in izboljšati svoje zdravje. Djoković vam tudi svetuje, kako se lahko otresete stresa in katere vaje je dobro delati za boljšo gibljivost in okretnost.

Zato, da bi se počutili bolje in zaživeli polnejše, vam ni treba postati športni heroj! S programom Serviraj za zmago vas od novega, bolj uravnoteženega, močnejšega in zdravega načina prehranjevanja, ločita le dva tedna.